Хасани: Деветнаесет годишната девојка која е во најкритична состојба во моментов е на операција
Foto

Хасани: Деветнаесет годишната девојка која е во најкритична состојба во моментов е на операција

Деветнаесет годишната девојка со повреда на карлицата која е во најкритична состојба на Клиниките Мајка Тереза, во моментов спроведена е на операција. Потврди д-р Илир Хасани за Телевизија 24. 

На Клиниката се сместени осум пациенти, од кои три се во критична состојба.

0 Коментари

Остави коментари