Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат
Foto

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Коалицијата „Никогаш северна, само Македонија“ ја претстави програмата во која, како што велат, имаат стратешки определби, среднорочни и краткорочи планови и акции и задачи. Избраните народни пратеници од нашата коалиција, како што вели Јове Кекеновски, носител на листа за пратеници во изборната единица 2, ќе имаат слобода самостојно да одлучуваат сé со цел како избрани народни пратеници да го подигнат квалитетот на живеење во општините

0 Коментари

Остави коментари