Касами се обврза дека ќе биде градоначалник на сите граѓани на Тетово
Foto

Касами се обврза дека ќе биде градоначалник на сите граѓани на Тетово

Се обврзувам пред сите граѓани на Тетово дека, ќе бидам градоначалник на сите граѓани на овој град  и нема да направам никаква поделба, како за луѓето, така и за населените места, порача вечера кандидатот за градоначалник на Тетово Билал Касами.

0 Коментари

Остави коментари