Касами: Нема да дозволиме дивоградби, ќе се посветиме на отворање на три булевари како главна артерија на градот
Foto

Касами: Нема да дозволиме дивоградби, ќе се посветиме на отворање на три булевари како главна артерија на градот

Кандидатот за градоначалник на тетово од движењето Беса, Билал Касами ги потенцираше инфраструктурните проблеми со кои се соочува градот и решенијата кои ги нуди за нив.

0 Коментари

Остави коментари