Какви се очекувањата и потребите на стопанството за догодина?
Foto

Какви се очекувањата и потребите на стопанството за догодина?

Владата најавува дека следната година ќе биде економска - пресвртница на економските политки. Ги чуствува ли бизнисот ефектите од владините политки? Какви се очекувањата и потребите на стопанството за догодина? Во 24 анализа дебатираат: Кочо Анѓушев, виџепремиер за економски прашања, Трајко Славевски – ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска претседател на Сојуз на стопански комори и Бранко Азески, Стопанска комора на Македонија.

0 Коментари

Остави коментари