Какви пораки испраќаат претседателските кандидати, која целна група е на мета?
Foto

Какви пораки испраќаат претседателските кандидати, која целна група е на мета?

Броиме ситно до изборот на шестиот по ред претседател на државата. Уште пет дена до првиот круг на изборите. Какви пораки испраќаат претседателските кандидати, која целна група е на мета? Се бркаат неопределените или сигурните гласачи? Полни усти ветувања, но што ќе се реализира?. Каков шеф на државата и е потребен на земјава и на граѓаните? Да ги продолжи стапките на претходникот или да внесе нова енергија? Власта тврди гласот за Стево е глас за сигурен пат за ЕУ и НАТО , опозицијата бара правда за Македонија, Река ветува Република за сите. Дали цензусот во вториот круг може да биде кочница?

Гости во 24 Отворено, Дафина Стојановска од ВМРО-ДПМНЕ, Сурија Рушиди од Алијансата на Албанците и Фросина Ременски од СДСМ.

0 Коментари

Остави коментари