Каква кампања на претседателите може да очекуваме?
Foto

Каква кампања на претседателите може да очекуваме?

Македонија во предизборие. Каква кампања на претседателите може да очекуваме? И власта и опозицијата сакаат кристално чисти и фер претседателски избори. Во меѓувреме, во пресрет на претседателската изборна кампања, се брка и датумот за преговори со ЕУ - Владата во дипломатска офанзива во Брисел. Во Скопје партиски преговори за Специјалното јавно обвинителство.

Дебатираме со универзитетските професори Ненад Марковиќ и Владимир Божиновски и аналитичарот Газменд Ајдини.

0 Коментари

Остави коментари