Како Владата планира да направи ефикасна администрација?
Foto

Како Владата планира да направи ефикасна администрација?

Реформи во јавната администрација. Како Владата планира да направи ефикасна администрација? Ќе има ли сериозен рез или ќе се бара друг модел за кратење на гломазната администрација? Во 24 Анализа дебатираат Дамјан Манчевски, министер за администрација и информатичко општество и Трпе Дејановски, УПОЗ.

0 Коментари

Остави коментари