Како српското сценарио ќе се рефлектира на релациите со Македонија?
Foto

Како српското сценарио ќе се рефлектира на релациите со Македонија?

Инстант револуција во Белград - како српското сценарио ќе се рефлектира на релациите со Македонија. Додека Вучиќ игра шах со меѓународната заедница за Косово – српската опозиција крена преурането востание. Македонски синдром или македонско сценарио во Србија. Триаголникот Скопје-Белград-Приштина – како решение или нова компликација на Балканот.

Во Отворено со претседателот на српската напредна странка во Македонија, Драгиша Милетиќ, аналитичарот Сафет Бишевац, претставникот на македонската заедница во Србија, Горан Илиевски и аналитичарот Шпетим Љатифи.

0 Коментари

Остави коментари