Како Скопје досега ги сноси најголемите последици од корона вирусот?
Foto

Како Скопје досега ги сноси најголемите последици од корона вирусот?

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов почна со вадењето на галиите од реката Вардар, тврди дека ќе отстранува и споменици. За опозицијата Шилегов не знае ништо, освен да урива. До каде се ветените мостови и собраќајници? Како најголемиот град Скопје досега ги сноси најголемите последици од корона вирусот? Мерките ги носи централната власт, но што може да направи и локалната?

Во 24 анализа гостин е Петре Шилегов, градоначалникот на Скопје.

0 Коментари

Остави коментари