Како се создаваа финансиските диверзии врз наглиот пораст на акциите?
Foto

Како се создаваа финансиските диверзии врз наглиот пораст на акциите?

Берзата е огледало на македонската приватизација и акционерството. Како се создаваа финансиските диверзии врз наглиот пораст на акциите? Како се врши непријателско преземање на компаниите под притисок на властите и со шпекулативен црн капитал? Бугарија меѓу заминувањето на Борисов и партиите на статус кво, што не се одлепија од скутот на Москва. Како до нова влада со и без младежта околу тв шоуменот Трифунов? Замина еден непристрасен новинар со глас на трезвеност во конфликтноста меѓу Софија - Скопје. Ѓорги Ковитаров. Нашиот столб на пишаната реч и говор е македонскиот јазик.

0 Коментари

Остави коментари