Како се распределуваат сретствата за годишните програми на фолклорните друштва?
Foto

Како се распределуваат сретствата за годишните програми на фолклорните друштва?

Разговараме за тема која малку успеа да привлече внимание. Распределбата на средствата за годишната програма на Министерството на култура е нешто што предизвикувапо скандали во однос на начинот на тоа кој, како и зошто добива сретства од даночните обврзници. Фокуст на денешното издание се фолклорните друштва.

Гости се Баже Џоџев, професорот Благоја Јовановски и Алил Селим Галиќ.

0 Коментари

Остави коментари