Како ќе влијае законот на еколошка такса врз стандардот на граѓаните?
Foto

Како ќе влијае законот на еколошка такса врз стандардот на граѓаните?

Гости беа Панчо Минов од СДСМ, Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ и Елми Азири од Алијанса за албанците

0 Коментари

Остави коментари