Како до решение за прашања за кои апсурдно е и да се преговара?
Foto

Како до решение за прашања за кои апсурдно е и да се преговара?

Гушкање, потпишување меморандуми и добрососедски насмевки пред јавноста. Колку оптимизмот што сакаа да го покажат Ковачевски и Петков е реален? Тешките прашања се уште отворени, а бугарската декларација на сила. Како до решение за прашања за кои апсурдно е и да се преговара, како оспорувањето на македонскиот јазик?

Во 24 анализа дебатираат Зоран Димитровски (ДС), актуелен заменик министер, Сафет Бишевац - поранешен пратеник и Мерсељ Билали - универзитетски професор.

0 Коментари

Остави коментари