Како да се задржи медицинскиот кадар во земјава?
Foto

Како да се задржи медицинскиот кадар во земјава?

Има ли владата стратегија како да го задржи медицинскиот кадар во земјава? Зошто и натаму нема лекови во аптеките после 15ти во месецот? Дали јавно приватно партнерство во здравството ќе ги поскапи услугите?
 
Во 24 анализа со Наташа Стојановска дебатираше министерот за здравството, Венко Филипче.

0 Коментари

Остави коментари