Јавна расправа за Предлог-стратегијата за енергетика до 2040 година
Foto

Јавна расправа за Предлог-стратегијата за енергетика до 2040 година

Во Македонската академија на науките и уметностите денеска ќе се одржи јавна расправа за Предлог-стратегијата за енергетика до 2040 година.

 

На настанот најавени се обраќања на вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и министерот за економија Крешник Бектеши, а предвидено е и видео обраќање на директорот на Секретаријатот на Енергетската заедница Јанез Копач.

0 Коментари

Остави коментари