Јанушев за тв 24: Заев е патолошки лажго
Foto

Јанушев за тв 24: Заев е патолошки лажго

Игор Јанушев, пратеник и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата 24 анализа рече дека е апсурдно да се разговара со сговорник ти оспорува идентитет. Сетоа тоа го виделе како Заев го потврдил во интервјуто за БГНЕС.

„Што прават, преговорите се водат тајно и никој ништо не зборува? Во кој ду на добрососедство, кога министерот вели дека ќе прати војска и ние глумиме лудило дека тоа е добрососедство? Не мое да се премолчат многу работи. Тие не ништат, не множат со нула и ние седиме со наведната глава.“ - рече Јанушев.

Заев е патолошки лажго, на кој никој не му верува рече Јанушев.

„Кој му даде нему легимитет да зборува за ова? Се колнеше во се, па негираше на неколку месеци пред изборите и наеднаш прави сосема спротивно?“ - рече Јанушев.

Тој рече дека не треба да трпиме некој да не напаѓа и дека не смее за тоа да се разговара зошто сме македонци со свој јазик.

0 Коментари

Остави коментари