Јанева пуштена во куќен притвор - Русковска „ќе тресе судии од гаќи“, за ВМРО-ДПМНЕ ова е театар
Foto

Јанева пуштена во куќен притвор - Русковска „ќе тресе судии од гаќи“, за ВМРО-ДПМНЕ ова е театар

0 Коментари

Остави коментари