Изложба на уметникот Перица Георгиев во Чифте амам
Foto

Изложба на уметникот Перица Георгиев во Чифте амам

По 30 години, сликарски дела на уметникот Перица Георгиев кој веќе одамна живее и твори во Бугарија, ќе бидат изложени во Чифте амамот во Скопје. Изложбата ќе биде достапна за јавноста до крај на јануари.

 

0 Коментари

Остави коментари