Излезноста до 13 часот е 32 отсто, застој во 20 тина избирачки места
Foto

Излезноста до 13 часот е 32 отсто, застој во 20 тина избирачки места

Седми по ред локални избори - се бираат советници и градоначалници во 80 општини. Излезноста до 15 часот е 32 отсто, според Државната изборна комисја задоволителна. Сепак гласањето минува со големи застои на одредени места, поради проблеми со уредите за отпечаток од прст.

0 Коментари

Остави коментари