Изградбата на новиот Клинички центар во Ѓорче Петров треба да почне зимава, а да трае до 2027
Foto

Изградбата на новиот Клинички центар во Ѓорче Петров треба да почне зимава, а да трае до 2027

0 Коментари

Остави коментари