Избори на нов лидер на 12 декември, предлага ИО до ЦО
Foto

Избори на нов лидер на 12 декември, предлага ИО до ЦО

На 12 декември СДСМ да гласа за нови лидер на СДСМ , ова е предлог одлуката што ќе оди пред ЦО. Како предлог на ИО, потврува за Тв24 висок партиски функционер од ИО.

Ова доаѓа откако по нешто помалку од 3 часа жестока дебата Зоран Заев останал н ставот дека се повлекува. Дебата се сели на ЦО. ЦО ова треба да го одобри.

0 Коментари

Остави коментари