Иванов: Ратификацијата на договорот од Преспа и законот за употребата на јазиците се противуставно објавени
Foto

Иванов: Ратификацијата на договорот од Преспа и законот за употребата на јазиците се противуставно објавени

0 Коментари

Остави коментари