Исклучени

Амбициозниот новинар Нина Данам го интервјуира момчето Кајл. Кајл работи за Харви во „куќа" со други стриптизери. ФБИ го бара разговорот за да ја дознае адресата на куќата и да може да ја затвори операцијата. Полицијата и нејзиниот работодавач, вршат притисок врз неа да соработува. Нина сака да го спаси од бизнисот, но стравува дека ќе ја изгуби довербата во тој процес. 

Две момчиња, Џејсон и неговиот пријател Фрај, лажно се претставуваат како девојка по име „Џесика Рони" на Фејсбук за да го убедат тинејџерот Бен синот на работодавецот на Нина да им испрати голи фотографии. Момчињата ги споделуваат фотографиите до соучениците и сликата и Бен од срам се обидува да се самоубие и ќе заврши во кома.

Млада брачна двојка, Дерек и Синди, се уништени поради трагедијата од пред две години порано кога нивниот единствен син умира од сида. Синди не може да престане да жали, а Дерек не може да зборува за нивната загуба или да се справи со чувствата. Еден ден, двојката открива дека нивните идентитети се украдени онлајн.