Интервју со Талат Џафери, претседател на Собранието
Foto

Интервју со Талат Џафери, претседател на Собранието

Зошто собранискиот спикер Талат Џафери спротивно на Уставот реши да зборува на албански во Брисел? Ќе добие ли доверба од пратениците, кога и од СДСМ посочуваа на уставната одредба за јазикот? Ќе ја врати ли резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ за црвените линии без придавката „северна“?

По повеќедневен молк, во последната 24 Анализа за оваа сезона, интервју со Талат Џафери, претседател на Собранието.

0 Коментари

Остави коментари