Интервју со режисерот Слободан Унковски
Foto

Интервју со режисерот Слободан Унковски

Во Белград овации за претставата „ММЕ кој прв почна“, претстава која кореспондира со сегашноста. Во Македонија, своевремено изложен на финансиска цензура како е денес? Го уива ли респектот кој г заслужува?

Во 24 анализа, интервју со режисерот Слободан Унковски.

0 Коментари

Остави коментари