Интервју со претседателот на Антикорупциска комисија Билјана Ивановска
Foto

Интервју со претседателот на Антикорупциска комисија Билјана Ивановска

Анитокрупциска со предлог да спроведе компјутерска ревизија на ситемот за полагање на Академијата за судии и јавни обвинители. Ова е последица, резултат на голем број претставки кои ги добивала оваа институција - ние не истражуваме, нам ни доаѓаат информациите за злоупотреби, вели шефицата на антикорупциска Билјана Ивановска за ТВ 24.

0 Коментари

Остави коментари