Интервју со поранешниот премиер и лидер на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски.
Foto

Интервју со поранешниот премиер и лидер на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски.

Власта тврди, уставните измени ќе поминат со повеќе од 80 гласа. ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува во работата на Собранието. За амнестијата, бегството на Груевски, за претстојните претседателски избори, економијата. Во 24 анализа, интервју со поранешниот премиер и лидер на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски.

0 Коментари

Остави коментари