Интервју со Љубчо Георгиевски, лидер на ВМРО Народна
Foto

Интервју со Љубчо Георгиевски, лидер на ВМРО Народна

Само што ќе помислиме дека работите одат на подобро доживуваме ново разочарување,
ВМРО, СДСМ, СДСМ, ВМРО, 30 години играме по овој ритам, но каде ги грешиме чекорите? Право, правна држава, криминал, корупција, флоскули и фрази кои почнуваат да не значат ништо.

Дебатираме со екс премиерот и лидер на ВМРО Народна Љубчо Георгиевски, кој и самиот беше мета на истите критики.

0 Коментари

Остави коментари