Интервју со Дамјан Манчевски, министер за информатичко општество и администрација
Foto

Интервју со Дамјан Манчевски, министер за информатичко општество и администрација

Гостин во 24 анализа е Дамјан Манчевски, потпретседател на СДСМ и министер за информатичко општество и администрација

0 Коментари

Остави коментари