Интервју на тв 24: Борбата за вакцина
Foto

Интервју на тв 24: Борбата за вакцина

Борбата за вакцина прерасна во борба за престиж во медицинскиот бизнис. На светскиот ринг силите ги мерат најмоќните. Здравјето треба да биде проритет, а не политиките вели новинарот аналитичар Мирче Адамчевски.

0 Коментари

Остави коментари