ИНТЕРВЈУ ЕРВАН ФУЕРЕ: МАКЕДОНИЈА МОЖЕ И МОРА МНОГУ ПОДОБРО ВО БИТКАТА СО КОРУПЦИЈАТА
Foto

ИНТЕРВЈУ ЕРВАН ФУЕРЕ: МАКЕДОНИЈА МОЖЕ И МОРА МНОГУ ПОДОБРО ВО БИТКАТА СО КОРУПЦИЈАТА

Македонија не може да очекува датум од Европската Унија пред јуни вели во интервју за Телевизија 24 екс амбасадорот во земјава Ерван Фуере. Познат како амбасадор што настојчиво и бескомпромисн се бореше за функционирање на правната дрежава и европските вредности во земјава – денеска порачува – Македонија може и мора многу подобро во битката со корупцијата.

0 Коментари

Остави коментари