Интегра: За целиот скандал со резултатите на ДИК, стои ВМРО-ДПМНЕ
Foto

Интегра: За целиот скандал со резултатите на ДИК, стои ВМРО-ДПМНЕ

За целиот скандал со резултатите на ДИК, стои ВМРО-ДПМНЕ, велат од Интегра. Бараат расчистување на проблематичното пребројување и прикажување на резултатите.

0 Коментари

Остави коментари