Интегра: Триесет години СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ја крадат надежта на македонскиот народ
Foto

Интегра: Триесет години СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ја крадат надежта на македонскиот народ

Триесет години СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ја украдоа насменвката и надежта на македонскиот народ и ги избркаа младите од државата, ова денеска од кратово го истакна лидерот на Интегра Љупчо Рриствски.

0 Коментари

Остави коментари