Интегра ја презентираше програмата во Куманово
Foto

Интегра ја презентираше програмата во Куманово

Партијата Интегра денеска на градскиот плоштад во Куманово ја претстави програмата во пресрет на избоерите закажани за 15-ти јули. Проекти од речиси сите области кои ќе им овозможат подобар живот на граѓаните, туризам, инвестиции, иновации, понудија на  граѓаните.

Лидерот на партијата Љупчо Ристовски изјави дека двете најголеми партии во изминативе 30 години целосно ја опустошиле државата и побара поддршка.

Носителот на листата Александар Главинов посочи дека на пратеничкиот мандат ќе гледа како должност да даде максимум за потребите на граѓаните.

 

0 Коментари

Остави коментари