Градоначалникот на Општина Гостивар Арбен Таравари позитивен на ковид 19
Foto

Градоначалникот на Општина Гостивар Арбен Таравари позитивен на ковид 19

Градоначалникот на Општина Гостивар Арбен Таравари соопшти на фејсбук дека е инфициран со коронавирусот.

- Штотуку го добив резултатот од тестот и се покажа дека сум заразен со вирусот Ковид-19. Мојата информација има за цел да помогне во епидемиолошката истрага и на влијанието да ја подигне свеста што е можно повеќе за спроведувањето на мерките. Сите сме во оваа игра, никој не може да се заштити сам … со тоа што не ги спроведуваме анти-ковид мерките, своеволно се претвараме во оружје еден против друг. Јас ке бидам под силен надзор од страна на лекарите, и благовремено ќе ве информирам за сè. Чувајте се, наведе Таравари на неговиот фејсбук-профил. 

0 Коментари

Остави коментари