Гошев: Нина Ангеловска ја злоупотребила својата положба за да си ги повлече парите
Foto

Гошев: Нина Ангеловска ја злоупотребила својата положба за да си ги повлече парите

Поранешниот гувернер, Петар Гошев за ТВ24 смета дека министерката за финансии Нина Ангеловска ја злоупотребила својата положба со повлекувањето на парите од банката, оти како дел од Комитетот за финансиска стабилност таа цело време знаела каква е состојбата во банката.

0 Коментари

Остави коментари