Голем пожар на пазар во Обединетите Арапски Емирати
Foto

Голем пожар на пазар во Обединетите Арапски Емирати

Голем пожар изби вечерва на пазар во Обединетите Арапски Емирати, пренесуваат весниците „Нешнал“ и „Галф тајмс“.

Локалните власти не биле достапни за коментар, ниту за потврда на овие информации.

0 Коментари

Остави коментари