Герасимовски: Сега е време да се обединиме околу една заедничка цел - нашата општина да продолжи напред
Foto

Герасимовски: Сега е време да се обединиме околу една заедничка цел - нашата општина да продолжи напред

Горан Герасимовски, кандидатот за градоначалник на центар од сдсм и коалицијата им порача на граѓаните дека општина центар е срцето на градот и лулка на демократијата во нашата земја, а неговите сограѓани центарци секогаш избираат одговорна, транспарентна и демократска власт која ќе работи само во нивни интерес.

0 Коментари

Остави коментари