Георгиевски: До крајот на август очекувам земјите членки на ЕУ да ја изгласаат преговарачката рамка за Македонија
Foto

Георгиевски: До крајот на август очекувам земјите членки на ЕУ да ја изгласаат преговарачката рамка за Македонија

До крајот на август очекувам земјите членки на еу да ја изгласаат преговарачката рамка за македонија и некаде наесен европскиот совет да додели датум за прва меѓувладина конференција, ова во разговор за телевизија 24 го вели, Борис Георгиевски, новинар во Дојче Веле.

0 Коментари

Остави коментари