Фудбалската репрезентација, борбена, единствена и хомогена, дома поделени
Foto

Фудбалската репрезентација, борбена, единствена и хомогена, дома поделени

На европски натпревар фудбалската репрезентација, борбена, единствена и хомогена, дома поделени поради пари, корупција и распродажба на националното богатство.

Загреб и Сплит - победа на новите антикорупциски ликови и пораз на големите партии во Хрватска.

Нов омнибус на Трилинг. Секој петок премиера, недела раприза и на регионални телевизии.

0 Коментари

Остави коментари