Фондот за иновации и технолошки развој објави јавен повик за воспоставување на две лабoратории за производство „младите создаваат“
Foto

Фондот за иновации и технолошки развој објави јавен повик за воспоставување на две лабoратории за производство „младите создаваат“

Фондот за иновации и технолошки развој објави јавен повик за воспоставување на две лабoратории за производство „Младите создаваат“ каде младите на возраст од 15 до 29 години ќе добијат бесплатен пристап, менторска поддршка, и услови да конструираат прототип и да тестираат некое свое иновативно решение.

0 Коментари

Остави коментари