Филипче: Зибери се користи со предизборен фолклор, Зибери: Филипче ја злоупотребува владината говорница
Foto

Филипче: Зибери се користи со предизборен фолклор, Зибери: Филипче ја злоупотребува владината говорница

0 Коментари

Остави коментари