„Фестивал на дувачки оркестри - Пехчево и етно саем пехчевски Павловден“
Foto

„Фестивал на дувачки оркестри - Пехчево и етно саем пехчевски Павловден“

Гости: Драган Тренчовски, градоначалник на општина Пехчево и Елица Јовевска

0 Коментари

Остави коментари