Фактор здравје - Тромбектомија при исхемичен мозочен удар
Foto

Фактор здравје - Тромбектомија при исхемичен мозочен удар

Гостин: асс. д-р. Менка Лазареска, спец. интервентен неврорадиолог

0 Коментари

Остави коментари