Еврокомесарот Вархеји носи вакцини за регионот, ќе донесе ли решение за спорот со Бугарија?
Foto

Еврокомесарот Вархеји носи вакцини за регионот, ќе донесе ли решение за спорот со Бугарија?

0 Коментари

Остави коментари