Емисија „Трилинг”: Проблемот со Бугарија и борбата со корупција
Foto

Емисија „Трилинг”: Проблемот со Бугарија и борбата со корупција

Македонските безбедносни служби треба да го вклучат алармот после пораките од бугарскиот претседател Румен Радев кој побара разузнавачките служби да испитаат дали на бугарите кои живеат во Македонија им се нарушуваат правата.

Ова е оценка на екс разузнавачот Маријан Николовски. Во фокусот на новото издание на Трилинг е и акцискиот план во борбата против корупцијата.

Новинарката Сашка Цветковска смета дека акцискиот план е само про форма за да се демонстрира во јавноста дека нешто се прави во сузбивање на корупцијата.

0 Коментари

Остави коментари