Ексклузивно интервју на Пјер Мирел за телевизија 24
Foto

Ексклузивно интервју на Пјер Мирел за телевизија 24

Поранешниот генерален директор за проширување на Европската Комисија Пјер Мирел, чиј глас се уште доста се почитува во европските кругови во ексклузивно интервју за телевизија 24, ја објаснува позицијата на францускиот претседател Макрон и можноста за проширување на унијата.

0 Коментари

Остави коментари