Екс вработени од Охис на протест пред владата – имаат 24 неисплатени плати
Foto

Екс вработени од Охис на протест пред владата – имаат 24 неисплатени плати

Поранешните вработени од охис и денесјка на протести пред владата. Си ги бараат 24-те неисплатени плати и придонеси. Велат дека иако имаат судски извршни решенија, не можат да си ги наплатат парите. Средбите со владат биле неуспешни. Протестот продолжува утре, а најавуваат поголема масовност.

 

0 Коментари

Остави коментари