ДВАНАЕСЕТТИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР СЕ ДОБЛИЖИ ДО ФАНТАСТИЧНИТЕ 12.000.000 ДЕНАРИ
Foto

ДВАНАЕСЕТТИОТ СУПЕР МИЛИОНЕР СЕ ДОБЛИЖИ ДО ФАНТАСТИЧНИТЕ 12.000.000 ДЕНАРИ

Неполни три недели од последниот добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, Видеолотарија Казинос Австрија може да се пофали дека усреќи уште еден свој верен играч со најпопуларната и најпосакуваната добивка во Македонија.

На 6 октомври, во објект на Златна копачка во Гостивар го добивме 12-от СУПЕР МИЛИОНЕР, кој дојде ептен блиску до 12-те милиони, освојувајќи 11.658.114 денари. Ова е еден од најбогатите СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки. Добитникот  E.M. кој посака да остане анонимен, изјави дека се радува на добивката. 

Покрај него, во неделата која си ја поделија септември и октомври освоени се и две МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки, кои заедно надминаа вредност од три милиони денари. Првиот  e го освои  М.П. на 29 септември, во Куманово, во износ од 1.764.656 денари, а вториот  го освои Д.С. два дена подоцна во скопско Дебар Маало, во вредност од 1.429.385 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

0 Коментари

Остави коментари